Over ons

 Oprichtster

Mijn naam is Bindiya Balgobind, oprichter van Uniek Bewind. Al op jonge leeftijd voelde ik mij geroepen om een bijdrage te leveren aan onze samenleving, ook om deze reden heb ik ervoor gekozen om mijzelf te verdiepen in het sociaal domein en ben ik mij gaan specialiseren in bewindvoering. Ik haal er voldoening uit door een ander te ondersteunen, met als achterliggende gedachte dat een ieder mee kan draaien in de maatschappij.

Ik beschik over een groot inlevingsvermogen en ben betrokken bij mijn cliënten. Dit zorgt voor een geslaagde communicatie en onderlinge wisselwerking. Bent u het overzicht kwijt, twijfel dan niet langer en neem gerust contact met ons op. Voor ons is ieder mens uniek!

Over Uniek Bewind

Uniek Bewind is gespecialiseerd in bewindvoering. Wij zetten ons in voor mensen die hulp of advies nodig hebben bij (dreigende) financiële problemen.

Wij zorgen ervoor dat de financiële situatie van onze cliënten gestabiliseerd wordt en gehandhaafd blijft. Wij zorgen dat u een geschikte expert tot uw beschikking heeft, die gespecialiseerd is om uw specifieke belangen te behartigen. Tevens wordt uw zelfredzaamheid gestimuleerd, zodat u op een zelfverzekerde manier deel uit kunt maken van de samenleving.

Ons team staat voor persoonlijke benadering, waarin de belangen van de cliënt centraal staan. Ook beschikken wij over een groot inlevingsvermogen en zijn we betrokken bij onze cliënten.

Missie

Uniek Bewind werkt vanuit de overtuiging dat ieder mens een kans verdient om zijn financiële zaken op orde te krijgen met als doel om financiële rust te creëreren. Wij kenmerken ons door de transparante en vriendelijke contact met onze cliënten. Ons streven is om uw zelfredzaamheid te stimuleren, zodat u op een zelfverzekerde manier deel uit kunt maken van de samenleving. Wij zeggen altijd “ieder mens is uniek!”.

Visie

Middels onze missie streven wij naar het creëren van financiële rust, dit draagt sterk bij aan een betere levenskwaliteit. Wij ontzorgen de cliënt door de inkomsten te optimaliseren en uitgaven te minimaliseren, zodat de cliënt dit op lange termijn zelfstandig voort kan zetten en zorgeloos mee kan draaien met de maatschappij.

 

Aanmelden

Hulp nodig met uw financiën? Wacht niet te lang! Meld uzelf  snel en eenvoudig aan en een van onze professionals zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Menu