Uniek Bewind.Betrouwbare en hulpzame bewindvoering

Wie ben ik?

Ik ben Bindiya Balgobind, oprichter van Uniek Bewind. Al op jonge leeftijd voelde ik mij geroepen om een bijdrage te leveren aan onze samenleving, ook om deze reden heb ik ervoor gekozen om de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening te volgen. En ben ik mij gaan specialiseren in bewindvoering. Ik haal er voldoening uit door een ander te helpen, met als achterliggende gedachte dat mensen mee kunnen draaien in de maatschappij.

Stichting Hindustani

Tijdens mijn studie ben ik in contact gekomen met Stichting Hindustani. Hier heb ik mijn afstudeeronderzoek met succes afgerond. Daarna heb ik altijd het contact met de Stichting onderhouden en is er een samenwerking ontstaan.

Missie

Uniek bewind beheert de gelden en goederen van de cliënt op professionele wijze. Met als doel om een stabiele financiële situatie te creëren. Wij zorgen ervoor dat u een geschikte expert tot uw beschikking heeft, die gespecialiseerd is om uw specifieke belangen te behartigen. Uniek Bewind staat voor persoonlijke benadering, waarin de belangen van u centraal staan. Wij beschikken over een groot inlevingsvermogen en zijn betrokken bij onze cliënten. Dit kenmerkt zich door de transparante en vriendelijke contact met de cliënt. Tevens wordt uw zelfredzaamheid gestimuleerd, zodat u op een zelfverzekerde manier deel uit kunt maken van de samenleving. Uniek Bewind werkt vanuit de overtuiging dat ieder mens een kans verdient om zijn financiële zaken op orde te krijgen.

Visie

Uniek Bewind staat voor financiële vrijheid. Het creëren van financiële rust bij de cliënt levert een bijdrage aan een verbeterde levenskwaliteit. Hierbij kunt u denken aan cliënten die niet in staat zijn om hun eigen financiële belangen te behartigen. Uniek Bewind wilt u ontzorgen door inkomsten te optimaliseren en uitgaven te minimaliseren.

Wij streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van onze dienstverlening. Wij verbeteren onze dienstverlening op basis van de feedback van onze klanten. Wij behandelen alle aanvragen zorgvuldig en behandelen uw persoonlijke informatie in vertrouwen.