Bewindvoering

Wat is bewindvoering?

U kunt onverhoopt in een situatie terecht komen waarin u niet meer goed voor uw eigen financiële zaken kunt zorgen. Het kan zijn dat u bijvoorbeeld schulden heeft opgelopen die zijn ontstaan door een periode van ziekte, werkloosheid, een echtscheiding, etc. Een kantonrechter kan voor u een bewindvoerder toewijzen, die u vervolgens ondersteunt om al uw financiën weer op orde te krijgen.

Het is ook mogelijk om zelfstandig een professionele bewindvoerderskantoor naar keuze in te schakelen. Het verzoek onderbewindstelling dient u dan gezamenlijk met de bewindvoerder in bij de kantonrechter.

Jaarlijks dient uw bewindvoerder ter controle een rekening en verantwoording te overleggen aan de kantonrechter.

Bewindvoering bij Uniek Bewind

Steeds meer mensen krijgen te maken met financiële problemen, hierdoor ontstaat er zonder goede financiële begeleiding een uitzichtloze situatie. Financiële problemen kunnen zich bij een ieder voordoen, dus ook bij u! Wij maken op betrouwbare wijze uw financiën inzichtelijk.

Samen met de cliënt streven wij naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van onze dienstverlening. Wij verbeteren onze dienstverlening op basis van de feedback van onze klanten, behandelen alle aanvragen zorgvuldig en gaan ten alle tijden vertrouwelijk om met de persoonlijke gegevens.

Aanmelden

Hulp nodig met uw financiën? Wacht niet te lang! Meld uzelf  snel en eenvoudig aan en een van onze professionals zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Menu